Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kompletne zrekonštruovaný 3i byt s balkónom na prenájom v Ružinove

Interné ID: 010223-122023
Ulica: Medzilaborecká
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
800 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Kompletne zrekonštruovaný 3- izbový byt na prenájom v Ružinove je situovaný na 2. poschodí v bytovom dome s výťahom. Pozostáva zo vstupnej chodby s priestranným šatníkom, komory s práčkou a odkladacím priestorom, detskej izby, obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou a jedálenskou časťou, samostatnej spálne so vstavanou skriňou a pracovného kúta, kúpeľne s vaňou a toalety. K bytu prislúcha balkón s posedením, parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. V byte je zavedený optický internet od Telekomu (s najvyššou rýchlosťou) a taktiež TV programy cez Magio.
Vybavená kuchynská linka , spotrebiče (mikrovlnka, chladnička, vstavaná rúra a indukčná varná doska), vysávač, žehlička.
LOKALITA: Ružinov je obľúbená bratislavská lokalita s plnou občianskou vybavenosťou aj množstvom zelene. V tesnej blízkosti sa nachádza Štrkovecké jazero, ktoré poskytuje prijemný relax v meste. Nájdeme tu obchody, lekárne, školy a škôlky, ihriská, kaviarne ci reštaurácie, kúpalisko, zimný štadión a samozrejme aj nemocnicu. )
Cena prenájmu je 800 EUR + 200 EUR Energie / mesiac

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
68 m2
Úžitková plocha:
68 m2
Poschodie:
2
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
3
Plocha balkóna:
4 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - iné pripojenie
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti