Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Exkluzívny 4i byt v novostavbe s terasou a parkovaním na prenájom v Záhorskej Bystrici

Interné ID: 952023
Ulica: Ota Holúska
Obec: Bratislava-Záhorská Bystrica
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
1 600 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívny úplne nový a doteraz neobývaný 4-izbový byt na prenájom v Záhorskej Bystrici je situovaný na 2. poschodí v lukratívnom privátnom projekte Karpatium s výťahom. 
Byt je klimatizovaný, nadštandardne na mieru zariadený a vybavený, orientovaný na východnú aj západnú stranu. Nachádza sa v tichej a pokojnej časti architektonicky vydareného komplexu novostavby a splní aj tie najnáročnejšie požiadavky moderného bývania v meste a pritom v blízkom kontakte prírody. 
Dispozícia:
Byt pozostáva zo vstupnej haly, obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou a jedálenskou časťou, dvoch samostatných spální, prácovne, kúpeľne s vaňou a dvoch toaliet (jedna samostatná). 
Byt je kompletne a nadštandardne zariadený kvalitným masívnym nábytkom, presvetlený veľkými hliníkovými francúzskymi oknami, elektrickými vonkajšími žalúziami, vybavený kvalitnou klimatizáciou v každej miestnosti, disponuje množstvom úložného priestoru, zabudovanými novými kvalitnými spotrebičmi /umývačkou riadu, chladničkou s mrazničkou, indukčnou varnou platňou, mikrovlnnou rúrou, odsávačom pár, elektrickou rúrou/, ako aj práčkou so sušičkou.
Obe spálne sú vybavené manželskými posteľami, dostatočnými úložnými priestormi, v obývačke je veľká a pohodlná kožená sedacia súprava Natuzzi, veľkoformátový TV a jedálenský stôl s posedením.
Byt sa prenajíma výhradne spolu s jednými alebo dvomi parkovacími státiami v uzatvorenej podzemnej garáži bytového domu.
K bytu prislúcha lodžia a a murovaná pivnica. Bytový dom má privátny dvor s udržiavanou záhradou s lavičkami, detským ihriskom a športoviskom. Vstup do budovy areálu je možný iba na čip pre obyvateľov komplexu a ich hostí.
Byt je vhodný pre náročného klienta, ktorý hľadá výnimočné a nadštandardné bývanie v blízkosti prírody a s dostupnosťou do centra mesta do 15 minút. Byt je k dispozícii ihneď, pre 2-3 osoby, nefajčiarov, bez zvierat.
Cena a doplňujúce info:
Cena prenájmu je: 1600 Eur vrátane dvoch parkovacích státí, plus zálohová platba za energie, KTV a internet si 380 Eur/ mesačne.
LOKALITA: Rezidenčný bytový komplex KARPATIUM sa nachádza sa vo vysoko prémiovej lokalite Pod vŕškami v tichej časti Bratislava - Záhorská Bystrica, v dosahu lesa, s cyklotrasami a možnosťou celoročných vychádzok. Projekt má vlastný uzatvorený areál s udržiavanou parkovou úpravou, oddychovou zónou a fitnes centrom a detským ihriskom a spĺňa všetky kritériá moderného bývania s využitím "smart" stavebných technológií na dosah prírody a mesta. MHD dostupné pár krokov od areálu. V pešej dostupnosti taktiež Billa, lekáreň, kaderníctvo, školy, škôlky, ďalšie športoviská vrátane pumptrack, reštaurácie a kaviarne.
 

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
110 m2
Úžitková plocha:
110 m2
Poschodie:
2
Loggia:
áno
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti