Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Krásny 2- izbový byt v novostavbe s balkónom na prenájom v Novom meste

Interné ID: 1772024
Ulica: Tomášikova
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
700 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Priestranný 2-izbový byt s balkónom na prenájom v atraktívnej lokalite v projekte Koloseo na Tomášikovej ulici, Bratislava-Nové Mesto.
Byt má výmeru 54m2, je svetlý, orientovaný na dve svetové strany a má výbornú dispozíciu. Nachádza sa na 8/10p. K bytu vedú dva osobné rýchlo-výťahy a jeden nákladný výťah. 
Byt sa prenajíma kompletne zariadený aj so spotrebičmi (práčka, umývačka riadu, chladnička...).
Dispozícia:
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby (s 2-dielnou sedačkou, stolikom, obývacou stenou a jedálenským stolom) prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, spálne s manželskou posteľou a skriňami, kúpeľne s vaňou, toaletou a práčkou.
Lokalita:
Areál je nepretržite strážený bezpečnostnou službou. Lokalita poskytuje komfortné mestské bývanie pre aktívnych ľudí s kompletnou občianskou vybavenosťou a množstvom priestoru pre šport, relax, zábavu a trávenie voľného času. V bytovom komplexe je veľké átrium s detským ihriskom, potraviny a obchody. V blízkosti sa nachádzajú nákupné centrá VIVO, Kaufland, Yeme, Farmárska Tržnica, Fresh market, športoviská, Klientské centrum, jazero Kuchajda, železničná stanica Nové Mesto, pošta aj množstvo cyklistických trás. Ďalšími benefitmi tejto lokality sú výborné napojenie na diaľničný obchvat a blízka dostupnosť do centra mesta autom alebo MHD.
Cena nájmu je 700 €/mesiac + poplatok za energie vo výške 150 EUR/mes. Možnosť prenájmu garážového parkovacieho státia 50 €/mes. 

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
54 m2
Podlahová plocha:
54 m2
Stav:
novostavba
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Počet poschodí od prízemia vyššie:
10
Poschodie:
8

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti