Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Luxusný 3- izbový byt s balkónom na prenájom v Petržalke

Interné ID: 1872024
Ulica: Šustekova
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
1 100 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Luxusný priestranný 3- izbový byt na prenájom v Petržalke je situovaný na 5. poschodí (7) v staršej novostavbe s výťahom. 
Úžitková plocha bytu je 80m2. 
Dispozícia:
Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, obývačky prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, dvoch samostatných spální, kúpeľne s vaňou a toalety. 
V byte je nová kvalitná kuchyňa vrátane zariadena so spotrebičmi a riadmi, klimatizácia, sieťky proti hmyzu, veľa úložného priestoru. V spálňach sú vonkajšie žalúzie, štýlové drevené parkety. Obývačka a kuchyňa majú vnútorné žalúzie a záclony, zavesy. V byte sú dvere z masívneho dreva, nábytok v obývacke je krásny drevený masív.
LOKALITA:
Bytový dom sa nachádza na okraji Petržalky bližšiee k centru mesta s  rýchlym pripojením na diaľnicu. V blízkosti je Aupark a Eurovea a kompletná občianska vybavenosť: LIDL, BILLA, POSTA, ZDRAVOTNE STREDISKO, PEKAREN, hrádza. 
PARKOVANIE:
K dispozícii k bytu je podzemná garáž za extra príplatok 100 Eur/ mesačne.
Alebo pri dlhodobom prenájme (minimálne dva roky) majiteľ umožní zahlásenie trvalého bydliska a tým získanie parkovacej REZIDENČNEJ PAAS KARTY na 1 vozidlo za 39 Eur/rok +100 hodín / rok NÁVŠTEVNíCKU PAAS KARTU. 
CENA:
Cena prenájmu je: 1100,- Eur + 250 Energie + 100 Eur Garaz = 1450 EUR,- / mesačne ( v energiách je zahrnutý aj internet a KTV).
Byt nie je vhodný pre rodiny s malými deťmi, pre študentov a pre zvieratá.
Fajčenie povolené len na balkóne.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
80 m2
Podlahová plocha:
80 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Balkón:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti