Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Vkusný 4- izbový byt v novostavbe s lodžiou a parkovaním na prenájom v Rači

Interné ID: 11092024
Ulica: Františka Kubu
Obec: Bratislava-Rača
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
1 250 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Vkusný klimatizovaný 4- izbový byt na prenájom v Rači je situovaný na 4. (7) poschodí v novostavbe Rínok Rača s výťahom.
Dispozícia:
Byt pozostáva zo vstupnej predsiene s úložným priestorom, priestrannej obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou vrátane spotrebičov ( indukčná varná doska, vstavaná rúra, umývačka riadu, digestor, chladnička s mrazničkou) s kvalitným kovaním na skrinkách, spálne, dvoch ďalších samostatných izieb, kúpeľne so sprchovacím kútom a toalety. V hlavnej spálni je veľká vstavaná skriňa a manželská posteľ, ďalšie dve izby je možné využiť ako spálňu, detskú izbu prípadne pracovňu. K bytu prislúcha presklená lodžia s výhľadom na udržiavaný vnútroblok a na rodinné domy.
K bytu patrí aj parkovacie státie pre jedno auto v podzemnej garáži. Hneď za parkovacím státím je rozľahlá pivnica (12 m2). Z garáže je priamy vstup aj do nákupnej pasáže (Tesco, DM, cukráreň). 
Lokalita:
Bytový dom je situovaný vo veľmi príjemnej lokalite, kde je možné relaxovať v blízkej prírode Karpát, prípadne užívať si zeleň v rámci projektu. K dispozícii sú udržiavané spoločné zelené plochy s preliezkami a ihriskami.
Ak radi navštevujete kultúrne podujatia, určite oceníte blízkosť Nemeckého kultúrneho domu.
Cena: 1250,- Eur/ mesačne za nájom plus 180,- Eur/ mesačne za energie.

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
88 m2
Podlahová plocha:
88 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Loggia:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
7
Poschodie:
4
Počet logií:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti