Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

4- izbový rodinný dom so záhradou na predaj v Hrubej Borši

Interné ID: 21102024
Ulica: Agátová
Obec: Hrubá Borša
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
280 000 €
vrátane provízie

Popis nehnuteľnosti

Štýlový 4- izbový rodinný dom na predaj v obci HRUBÁ BORŠA je situovaný na Agátovej ulici, len kúsok od Senca.
Úžitková plocha domu je 101 m2, zastavaná 120 m2 a rozloha pozemku je 475 m2.
Dom sa nachádza hneď vedľa golfového rezortu, takže je ideálny pre milovníkov golfu a pokojného bývania v súkromí. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU:
- 2x spálňa (jedna má priamy výstup na terasu) - 1x izba (momentálne využívaná ako šatník, dá sa využiť ako spálňa, hosťovská, detská, pracovňa) - 1x kúpeľňa s vaňou a toaletou - 1x kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou - obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na terasu - špajza
POPIS STAVBY A ZARIADENIE:
Obvodové steny sú murované z keramických tvárnic Porotherm hr. 300 mm, zateplený polystyrénom hr. 150 mm. V dome sú izolačné trojsklá. V dome je elektrický kotol a elektrické podlahové kúrenie. Predáva sa zariadený ako na fotkách. Nábytok je na mieru vyrobený talianskou značkou. V kuchyni sú dizajnové vstavené spotrebiče značky Klarstein. Dom sa predáva kompletne zariadený.
SIETE: Dom je pripojený na inžinierske siete ako voda, elektrina. Na pozemku je vybudovaná žumpa.
LOKALITA:
Rodinný dom sa nachádza vo vychytenej a veľmi príjemnej obci Hrubá Borša pri golforom rezorte. V blízkom okolí je kompletná občianska vybavenosť: zastávky MHD, potraviny, materská škola, základná škola, obecný úrad, detské ihrisko, reštaurácia, kaviarne a všetko potrebné. Z lokality je rýchle napojenie na Senec a diaľnicu D1. Bratislava je vzdialená cca 30 min autom. 
Video domu na vyžiadanie.
Cena: 280.000,- Eur.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
475 m2
Úžitková plocha:
101 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti